Liever een uurtje kerk!

Lijkt het u ook leuk om eens gezellig een uurtje Opwekkings liederen te zingen rondom de piano? Het witte kerkje aan de Geerdijk organiseert elke 2de zondag van de maand een zang event!

Van 19:00 uur tot en met 20:00 uur bent u van harte welkom met al u vrienden en familie om gezellig samen met ons te komen zingen en de Heer groot te maken.

Een echt event met mooie lampen, live zanger en pianist Eddy van Braam, tekst die u kunt meelezen vanaf het beamerscherm en een prachtige sfeervolle witte kerk locatie voor iedereen toegankelijk. En als extraatje speelt er soms een gastmuzikant mee. Fantastisch toch!

Naderhand is iedereen die wil van harte welkom om nog gezellig een kopje koffie of thee met wat lekkers te nemen in ons muziekcafé/koffiebar.

Graag zien we jou ook binnenkort!

Groetjes van het event team!

Aanmaakdatum

05 februari 2018