Diensten Wit kerkje

Diensten 2020
Ben je nog opzoek naar een kerk in de omgeving van Twenterand? Dan ben je van harte welkom bij Wit Kerkje te Den Ham! Elke zondagochtend om 10:00 uur is er een dienst in het mooie knusse witte kerkje. De dienst begint met prachtige Opwekkingsliederen onder begeleiding van toetsen. Zo nu en dan komen er tevens andere instrumenten voorbij, zoals een viool of gitaar. Vervolgens volgt er een inspirerende spreker die jouw graag meeneemt door de Bijbel. Na de zegening ben je van harte welkom om nog even gezellig een kop koffie of thee te komen drinken of vragen te stellen over de dienst. Wit Kerkje is een kleine Evangelische kerkgemeenschap die al jarenlang voor mensen klaarstaat, waar mensen vanuit verschillende achtergronden zich thuis voelen en waar veel van elkaar geleerd kan worden.

Event Music & Faith
Wit Kerkje staat zondagavond 09 februari vanaf 19:00 uur in het teken van Event Music & Faith! Voor dit event ben je van harte uitgenodigd voor een nieuwe beleving. Naast schitterende Opwekkingsliederen, wordt er kort & krachtig een inspirerende movie of boodschap gedeeld. Benieuwd naar meer? Kom dan gerust langs, iedereen is van harte welkom!

Aanmaakdatum

20 oktober 2015