Dienst Hebron

Dienst Hebron

Dienstenrooster
Het dienstenrooster voor 2018 staat inmiddels gepubliceerd op deze website. Het dienstenrooster wordt in de loop van het jaar verder ingevuld. U kunt zo zien welke spreker of spreekster komt spreken in de zondagdienst.

Bijbelstudie
Woensdagavond 13 juni is er om 19:30 uur weer Bijbelstudie onder leiding van John en Stien van Braam. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze Bijbelstudie. Het zal bestaan uit twee delen. Het eerste deel is gericht op het lezen van een bepaalde tekst uit de Bijbel en hier eventueel over doorpraten en het tweede deel gaat over hoe dit praktisch kan worden omgezet in de praktijk. Een gesprek waarbij wij als broeders en zusters elkaar mogen bemoedigen en stimuleren het Woord van de Here om te zetten in het dagelijkse leven. Vragen kunnen uiteraard tussendoor gesteld worden. Het onderwerp van de komende Bijbelstudies is: discipelschapstraining. 

Avonddiensten
Zondagavond 10 juni wordt er een zang/praise-avond georganiseerd bij de kerk vanaf 19:00 uur. U kunt met heel uw hart komen meezingen om samen de Heer groot te maken. Er zal ook een korte boodschap worden gedeeld vanuit de Bijbel. Op deze gezellige en gezegende avond is iedereen van harte welkom om te komen! Na de dienst is er ook ruimte voor gesprekken of gebed. Toegang is gratis net zoals koffie en thee. Voor de onkosten wordt er een collecte gehouden.


Aanmaakdatum

20 oktober 2015

Categorie

Hebron