Dienst Hebron

Dienst Hebron

Dienstenrooster
Het dienstenrooster voor 2018 staat inmiddels gepubliceerd op deze website. Het dienstenrooster wordt in de loop van het jaar verder ingevuld. U kunt zo zien welke spreker of spreekster komt spreken in de zondagdienst.

Bijbelstudie
Woensdagavond 7 maart is er om 19:30 uur weer Bijbelstudie onder leiding van Rob Stoppelenburg. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan deze Bijbelstudie. Het zal bestaan uit twee delen. Het eerste deel is gericht op het lezen van een bepaalde tekst uit de Bijbel en hier eventueel over doorpraten en het tweede deel gaat over hoe dit praktisch kan worden omgezet in de praktijk. Een gesprek waarbij wij als broeders en zusters elkaar mogen bemoedigen en stimuleren het Woord van de Here om te zetten in het dagelijkse leven. Vragen kunnen uiteraard tussendoor gesteld worden. Het onderwerp van de komende Bijbelstudies is: discipelschapstraining. 

Avonddiensten
Zondagavond 11 maart wordt er een zang/praise-avond georganiseerd bij de kerk vanaf 19:00 uur. U kunt met heel uw hart komen meezingen om samen de Heer groot te maken. Er zal ook een korte boodschap worden gedeeld vanuit de Bijbel. Op deze gezellige en gezegende avond is iedereen van harte welkom om te komen! Na de dienst is er ook ruimte voor gesprekken of gebed. Toegang is gratis net zoals koffie en thee. Voor de onkosten wordt er een collecte gehouden. Na het succes van de vorige avond, zal de zang deze keer worden begeleid met de piano, gitaar en onze Zweedse violist, bekend van binnen- en buitenland; Tomas Sagstrom! Iedereen, zowel jong als oud, is van harte welkom! U komt toch ook?

Concert Merain
Zaterdagavond 21 april vangt om 20:00 uur het bijzonder sfeervol Ierse concert van Merain aan bij de Evangelische Gemeente Hebron!
Iedereen is van harte welkom om naar deze bijzondere groep te komen luisteren. Met zang, de viool en in het bijzonder met een harp, komen ze u een bijzondere avond verzorgen. Kaarten zijn vanaf nu te bestellen via www.meraintrio.com/tickets.html
Kaarten kosten €15,- per stuk en voor jongeren onder de 15 jaar zelfs maar €10,- per stuk. Bestel nu voor ze op zijn!
Aanmaakdatum

20 oktober 2015

Categorie

Hebron