Planetshakers

PlanetShakers
Engelstalige christelijke muziek. Deze muziekgroep maakt mooie Engelstalige liederen. De liederen zijn makkelijk te begrijpen en mee te zingen! U kunt ze op Youtube vinden of op sociale media, zoals Facebook. PlanetShakers is een groep, die gezamenlijk de wereld overreist en op verschillende plaatsen, zoals Dubai, Azië en Australië uitbundige optredens geven, waarin zij de Heer prijzen, groot maken en verheerlijken.

De slogan van deze musicale groep luidt: "Empowering generations to win generations".
Het is uitzonderlijk dat deze groep op allerlei grote plaatsen van de wereld komt. Op hun webpagina die u kunt vinden via Google, kunt u in de gaten houden waar zij komen. Wij hopen dat u veel plezier hebt met het beluisteren van deze christelijke muziek.

De Facebookpagina van PlanetShakers: https://www.facebook.com/planetshakers/?fref=ts

Liederen kerkdienst Hebron
Tijdens de zondagdiensten bij de evangelische gemeente Hebron (de kerk van deze pagina), worden ook verschillende liederen gezongen.
U kunt genieten van de zangdienst die wordt begeleid door onder andere piana afgewisseld of in samenspel met gitaar of andere instrumenten. De liederen die worden gezongen zijn van 'Opwekking'. Hiervan wordt er ook elk jaar een groot festival georganiseerd gedurende een weekend. Zeker een aanbeveling om eens naar toe te gaan als gelovige!
De liederen worden zondag's weergegeven op een beamerscherm, zodat iedereen mee kan zingen.
Prijs de Heer, Amen!

PlanetShakers komt naar Nederland - 2017!
Op 21 juni zijn ze in Amsterdam en op 22 juni zijn ze in Veenendaal.
Wilt u tevens bij deze prachtige bijeenkomst zijn, er zijn nog kaarten te koop op internet.

Aanmaakdatum

14 juli 2015